Chemiese beheer van Bromus diandrus Roth. in Triticum aestivum L. met verskillende sulfoniel-ureas, dosisse, tye van toediening, asook die gebruik naftaleen anhidried, 'n chemiese beveiliger - Conradie, Gerhardus Willem Daniel Rust (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.