Chemiese karakterisering van die preorbitale afskeiding van die suni, Neotragus moschatus - Stander, M. A.(Maria Aletta) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.