Die aanpassing van die gedeinstitusionaliseerde geestesongestelde persoon in die gemeenskap - Pretorius, Wilhelmina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.