Die algemene skolastiese aanlegtoets (ASAT) as voorspeller van wiskundeprestasie in graad twaalf - Heine, Michael Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.