Die Amerikaanse fluitskool : die ontwikkeling en aard van 'n kenmerkende klankkarakter met besondere verwysing na die lewe en werk van William Kincaid - Jacobs, Erika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 1997.