Die benutting van die strokiesprent in die onderrig van Afrikaanse stelwerk en letterkunde op sekondere skoolvlak - Badenhorst, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.