Die benutting van teater vir lewensorienteringsprogramme : 'n teoreties-eksperimentele ondersoek - Steyn, Hendrina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1997.