Die bestuur van die herstruktureringsproses van die nuwe onderwysbedeling in die Wes-Kaap tot einde 1995 - Greybe, Liano (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DEd) -- Stellenbosch University, 1997.