Die bestuur van informasietegnologie vir effektiewe skooladministrasie - Van der Westhuizen, Andricus Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.