Die bestuur van ouer- en gemeenskapsbetrokkenheid by skole in 'n multikulturele perspektief - Hoffmann, Stephen James (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.