Die dinamiese aard van gemeenskappe in die woonbuurtstruktuur - De Klerk, Anette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.