Die erediens van die NG Kerk as kontakgeleentheid met die matriekleerling - Steyn, Martin Meyer (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.Th.)[i.e. B.D.] -- Universiteit van Stellenbosch 1997.