Die evaluering van 'n voorkomende program vir seksuele molestering by voorskoolse kinders - Mans-Ebersohn, Karin Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.