Die funksie van rasioneel-emotiewe terapie vir die hantering van huwelikskonflik in pastorale beraad - Van der Merwe, D. C. L. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1997.