Die hantering van Polisemie (en die oorvleueling daarvan met Homonimie) in die Verklarende Handwoordeboek van die Afrikaanse Taal en Verklarende Afrikaanse Woordeboek - Hill, Branwell Rohan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1997.