Die historiese verloop van nywerheidsontwikkeling en -desentralisasie in Suid-Afrika - Kallmeyer, H.(Hendrik Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.