Die identifikasie en bestuur van stressors van vakbibliotekarisse in universiteits- en technikonbiblioteke - Maritz, Annemarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.