Die integrasie van die korporatiewe en individuele belastingstelsels in die Republiek van Suid-Afrika - Van Schalkwyk, Christiaan J.(Christiaan Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.