Die invloed van georganiseerde arbeid op produktiwiteitsverbetering en ekonomiese groei - Henning, Ockert Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. Com.) -- University of Stellenbosch, 1997.