Die invloed van 'n georganiseerde speleprogram op die persoonlike en sosiale aanpassing en angsvlakke van sorgbehoewende, gekommitteerde adolessente meisies - De Wet, Anna-Linda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.