Die invloed van sielkundige- en omgewingsfaktore op die gewildheid van voorkeurwoonomgewings - Janse van Rensburg, Madeleen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1997.