Die isolering en struktuurbepaling van triterpenoiedsaponiene in Becium grandiflorum var. obovatum - Burger, Irmgard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.