Die klein plattelandse gemeente in 'n veranderende Suid-Afrika en die implementering van selgemeentes binne hierdie konteks - Olivier, Dirk Wouter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.)[i.e. B.D.] -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.