Die konstitusionele beskerming van minderhede met spesiale verwysing na die Grondwet van Suid-Afrika asook die posisie in Belgie, Switserland en Nigerie - Gaum, Andre Hurtley (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLM)--Stellenbosch University, 1997.