Die meting van hawe-produktiwiteit met verwysing na Suid-Afrikaanse hawens - Du Bois, Pieter Albertyn; Lourens, Marthinus Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.