Die ontgrensing in Breyten Breytenbach se Nege landskappe van ons tye bemaak aan 'n beminde - Mienie, Cecile (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.