Die ontwerp van waarnemingsinstrumente as onderrigontwikkelingsaktiwiteit in sekondere skole - Malan, M. le Roux(Michiel le Roux) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.