Die ontwikkeling van 'n opleidingsprogram ter bevordering van jeugmisdadigers se assertiewe vaardighede : die korttermyn effek - Brown, Rose-Hannah (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.