Die opname en bewerking van subleksikale lemmas in Afrikaanse vertalende woordeboeke - De Wet, Gertruida (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.