Die petrologiese verband tussen kwarts-kalsiet-aar generasies en W-Mo-mineralisasie in die Riviera Pluton - Smit, C. M.(Catharina Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
One copy microfiche.