Die rol van geskiedenis as skoolvak in die bevordering van opvoeding vir vrede - Vergotine, J. J.(Joseph Jerry) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.