Die rol van sekondere stede in die stedelike hierargie, met verwysing na Worcester - Davies, B.(Blodwen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.