Die seisoenale volopheid van skadelike insekte sowel as hulle predatore en parasitoiede op twee groentegewasse - Smit, Nicolaas Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Sc Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.