Die sperm-ultrastruktuur van drie echinodermaatspesies en die invloed van lindaan op die ultrastruktuur van die Parechinus angulosus--sperm - Du Toit, Antonie Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.