Die strategiese rol van Kaapstadhawe in die fasiltering van invoere en uitvoere - Erasmus, Lucinda Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.