Die toepassing van 'n strategiese veranderingsbestuursproses vir die transformasie van die Suid-Afrikaanse staatsdiens - Van der Waldt, Gerrit,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.