Die Venus-ideaal as eklektiese tradisie met verwysing na 'n klassieke/primitiewe digotomie - Coetzer, Wilna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.