Die voorkoms en verloop van sekere fisiologiese en psigologiese simptome wat bydra tot die premenstruele sindroom - Stander, Petronella Christina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.