Doelwitte van die Senior Kerkjeugaksie : 'n ondersoek in ses gemeentes van die Nederduitse Gereformeerde Kerk, Ring van Durbanville - Jackson, J. T.(John) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.