Elektro-optiese analise en ontwikkeling van 'n hoe-resolusie beeldskandeerder vir die Sunsat mikrosatelliet - Du Plessis, Francois Eberhardt (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.