Enkele metakognitiewe strategiee ter verbetering van 'n groep standerd ses-leerlinge se prestasie in wiskunde - Gee, Sonya (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.