Filosofie : einde of transformasie? : 'n kritiese bespreking van die kontemporere debat oor die toekoms van die filosofie - Nel, Johanna Marietjie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.