Gehoorsaamheid in die Ou Testament en die implikasies vir eietydse hermeneutiek : 'n teologies-kritiese eksegese van gehoorsaamheidsuitsprake in Deuteronomium met spesifieke aandag aan hoofstukke 4-11 - De Wet, Daniël Paulus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.