Identifisering van kognitiewe leerstrategiee en motiveringsinstellings van 'n groep huishoudkunde-leerders van geselekteerde skole in die Wes-Kaap - Pedro, Deirdre Dawn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Huishoudkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.