Identifisering van mikrotermiese streke in die Stellenbosch omgewing : GIS modellering van inkomende sonstraling - Botha, Amanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.