Ideologiekritiek, ikonografie en die teologiese interpretasie van Hooglied 4:4 & 8 - Claassens, Christo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.