Jozua Francois Naude, 20 Maart 1873-28 Augustus 1948 : kerkhistoriese oorsig oor sy lewe en arbeid in die Ned. Geref. Kerk - Van Coller, Horace Edward (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.