Kenmerke van die huweliksverhouding en gesinsfunksionering van die kindermolesteerder - Huskisson, A.(Annelize) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.