Kommunikatiewe ekwivalensie in Afrikaanse vertalende woordeboeke met spesifieke verwysing na Groot Woordeboek/Major dictionary - Muller, Laurentius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.