Lae-inferensie-analise van verbale-interaksiepatrone in didaktiese situasies op sekondere skoolvlak - Venter, E.(Elise) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.